HTML

Gedeonék

Friss topikok

  • Kati Tűzopál: @Zazie mamája: Igen! Nem térnek magukhoz az emberek. (2013.04.18. 20:54) költözünk

Címkék

Archívum

2013.04.18. 12:35 Angella Cseh

költözünk

Tulajdonképpen hetek óta nem működik a freeblog, így átköltöztünk erre az új helyre.

Két családgondozás közt, még a legnagyobb téli depresszióban is születnek gondolatok, versek, és mostanra érett meg a helyzet, hogy így nem mehet tovább, tarthatatlan, hogy írás kényszeremet nem tudom kiélni. :)

Tehát, resszkessen a világ Zazie Mamája önti magából majd a magvas gondolatokat. :)

 

Mai magvas:

Nem értem és tényleg nem értem, hogy mért szorul el a gyomrom arra a gondolatra, hogy a jelen politikai helyzetben, talán azért kéne lobbizni az Unióban, hogy amenyiben az Unió szaknciót alkalmaz Magyarországgal szemben, mert alapvető demokratikus jogokat sért újabb és újabb törvénykezésivel, akkor nekem mint magyar és egyben uniós állampolgárnak legyen jogom politikai menedékjogot kérni, és csak úgy általában uniós állampolgár lehessek.

Mert ehez itt kérem nekem semmi közöm. Nem én szavaztam meg azokat az embereket akik jogsértő törvényeket alkotnak, mégis különböző adók formájában én fogom a büntit kifizetni.

És akkor még a szégyenről amit a fennt említett eset kapcsán érzek nem is beszéltünk.

És arról sem, hogy azt végképp nem tudom értelmezni, hogy a különböző felmérések szerint még mindig ők vezetnek. Miért??Mi kell még azoknak az embereknek, akik most vasárnap rájuk szavaznának, vagy azoknak, akik most vasárnp nem tudnák kire szavaznának....

3 komment

Címkék: gondolkodik


A bejegyzés trackback címe:

https://gedeonek.blog.hu/api/trackback/id/tr805233068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Angella Cseh 2013.04.18. 20:33:56

@Kati Tűzopál: most mondd meg, mért jó nekik így? Ennyire teljes náluk az agymosás?

Kati Tűzopál 2013.04.18. 20:54:12

@Zazie mamája: Igen! Nem térnek magukhoz az emberek.
süti beállítások módosítása